Tuesday, March 31, 2009

i dunno why i have become so lazy lately. i have lots of assignment and midterm to do but im still in holiday mood. . i keep on pending all works and now i am so stressed up because i dunno which one to start first.

  • 3rd april : submission date for ALL finance assignment ( got 3 assignment, 2 have done)
  • 7th april: midterm finance
  • 8th april: midterm macroeconomics
  • 11th april: midterm researh and midterm law( 2 papers in one day.. shit!!)
  • 17th april: due date macro assignment
  • 24th april : due date money and banking assignment

p/s: hopefully i can finished some of my works by this week, so that i can go to kl this weekend :)

Tuesday, March 10, 2009

its 11 march!
happy 20th birthday to me!:)

thanks for the wishes, cake and presents!

and to MR F.. thx for the perfect gift!
i love u to the bits!


Thursday, March 05, 2009

Was tagged by hanim

#1 Describe 10 things about the person who tag you

wan farhanim

1) akak aku
2) roomate aku
3) blur
4) suka buat bunyi annoying
5) pemandu berhemah.
6) student law
7) gigih menguruskan badan
8) x byk cakap
9) tau masak
10) suka shopping tym xde duit..

#2 Describe 10 things about you

1) anak jati kelantan....tp skarang aku tinggal di melaka..aku x sabar nak abes blaja sb dah bosan gila tinggal kat sini...so aku nak pergi negeri lain pulak..
2) anak bongsu yg typical a.k.a mengade.. tp aku x mengade dgn strangers..
3) penah jatuh 2kali time belari balik dari tadika.. time tu kalau tak silap aku balik dengan adik mat.. adik mat tu cucu kepada cik nor, a.k.a jiran depan umah aku... sampai skarang ada kesan scars di lutut sbelah kanan kaki aku.
4) aku jarang senyum.. org cakap aku sombong ataupun moody.. tp aku x kesah... sbb aku memang jenis muka ketat.
5) aku akan melalukan aktiviti shopping ketika aku ketiadaan duit... atau pon time akaun aku nyawa2 ikan... kenapa?sbb time aku ada duit, aku akan jadi kedekut..aku lebih suka abeskan duit aku utk makan di tempat yg best2...
6) aku masuk uni time umur 17thn.. time tu majoriti budak2 umur 17thn sedang berjuang menduduki SPM.. sbb time aku darjah 3, aku pass PTS punye exam.. bukan sbb mak aku daftar aku masuk darjah 1 awal.
7) aku tak suka binatang and budak2 yang byk cakap.. unless kalau dia cute...hehehe
8) time aku bosan2, aku akan masak.. aku akan bukan laman web yang ada resipi2 yang menarik dan aku akan cuba.. penah aku cuba masak asam pedas, tp x menjadi.. aku pon cepat2 buang ke dalam tong sampah sbb takot mak aku npk.. fuhh.. sampai skang dia xtau..
9) aku xdelah penakut hantu yang tegar mcm kakak aku yang tag aku ni. aku buat2 xkesah sangat.. tp aku penah napak hantu real dpn aku tym aku otw blk dri kampung aku.. tym tu aku skolah rendah lg. jangan tny mcm mana..aku ngn mak aku je napak... time tu abah n abang aku x napak..
10) aku suka subjek addmath.. tp time trial spm aku dpt b.. sbb satu page paper tu hilang and aku x realize... time nak hantar bru aku noticed.. gelabah.. tp time spm aku dpt A1.

#3 Choose 10 people to be tagged

1) mr darab dua
2) Miss Wanis
3) mira utm
4) Miss shat
5) Miss zaty
6) Myra
7-10) anyone

Sunday, March 01, 2009

counting the days!


Welcome March!
the month that i always waiting for everytime the new year come
yes! i will turn to 20yrs old this month!
but still i have a long journey to go.
may this month bring me a lot of happiness!